Seo tools

www.szukamywas.pl - Forum dyskusyjne: Apel Itaki (z 20.02.2016)
Lipiec 07 2025 22:23:14
Nawigacja
· Start
· Forum
· Regulamin
· Plakaty do pobrania
· Pinterest
· Kanał Youtube
Aktualnie online
· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 138
· Najnowszy użytkownik: aga__0145
Zobacz temat
 Drukuj temat
Apel Itaki (z 20.02.2016)
kaktus
na fejsbuku wyczytałam i zmartwiło mnie to:

Kochani,
niestety w tym roku może się stać tak, że będziemy musieli wstrzymać naszą działalność

Jeżeli znacie jakąś firmę, która mogłaby stać się naszym strategicznym sponsorem to będziemy ogromnie wdzięczni za kontakt! (szczególnie za kontakt do odpowiedniej osoby w tej firmie).

https://www.faceb...a/?fref=nf
"Jestem bardzo cierpliwa pod warunkiem, że wyjdzie na moje"

kaktus
Fundacja ITAKA to organizacja non-profit od 17 lat prowadzi Centrum Poszukiwań Ludzi Zaginionych, w związku ze złą sytuacją finansową organizacja zwraca się o pomoc.

Fundacja, która staje przed realnym zagrożeniem konieczności wstrzymania działań w tym roku wystosowała apel o wsparcie.

- Liczymy na wpływy środków, które pozwolą nam przetrwać trudny okres. Otrzymujemy wpłaty w różnych kwotach, od pięciu do kilkudziesięciu, czasem kilkuset złotych. Jednocześnie zachęcamy naszych darczyńców do comiesięcznych wpłat na konto fundacji kwot nieobciążających ich budżetów domowych. W ten sposób tworzymy grupę darczyńców - członków Klubu Przyjaciół Fundacji ITAKA, którzy niewielkimi kwotami wspólnie są w stanie zdziałać wiele i mieć poważny udział w pomocy niesionej bliskim osób zaginionych – wyjaśnia Grzegorz Kostka z ITAKI.

Trwa również poszukiwanie strategicznego sponsora, który sprawi, że jedyna organizacja pozarządowa w Polsce, która szuka zaginionych i wspiera psychologicznie ich rodziny, nie zaprzestanie działalności. Dzięki fundacji odnaleziono już ponad 12 tysięcy osób!

Na rzecz ITAKI można wpłacać również 1 proc. podatku: nr KRS 0000126459

http://oohmagazin...nosc-.html
"Jestem bardzo cierpliwa pod warunkiem, że wyjdzie na moje"

Przejdź do forum:
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się