Iwona Wieczorek (Data zaginięcia: 2010/07/17)
|
gl_administrator |
Dodany dnia 01-09-2010 08:56
|
Główny administrator

Data rejestracji: 31.08.10
|
Iwona Wieczorek
Aktualny wiek: lat 19
Data zaginięcia: 2010/07/17
Wiek w dniu zaginięcia: lat 19
Wzrost: 164 cm
Kolor oczu: piwne
Ostatnie miejsce pobytu: Sopot
Województwo: pomorskie
FILM :
http://www.youtub...UEI9mgFAS0
gl_administrator dodał/a następującą grafikę:
 [21.2kB]
Edytowane przez elin dnia 28-12-2020 23:01 |
|
|
|
plama |
Dodany dnia 01-09-2010 11:45
|
Użytkownik

Data rejestracji: 31.08.10
|
28.08.2010 Detektyw Rutkowski stwierdza, że ostatni raz widziano Iwonę, 17 lipca o 4:30 rano przy ul. Czarny Dwór 6
wiadomość niepotwierdzona
Edytowane przez plama dnia 01-09-2010 18:33 |
|
|
|
halucynacja |
Dodany dnia 02-09-2010 23:57
|

Doświadczony użytkownik

Data rejestracji: 01.09.10
|
najnowsze info: "Prokuratura przyznaje, że przełomu w śledztwie ciągle nie ma. - Na razie nic nowego się nie dzieje. Nie ustaliliśmy powodów zniknięcia dziewczyny. Badamy każdą wersję: uprowadzenia, pozbawienia życia czy przetrzymywania - mówi rzecznik prokuratury okręgowej w Gdańsku Grażyna Wawryniuk."

Info ze strony zaginelaiwonawieczorek.npx.pl
Edytowane przez halucynacja dnia 02-09-2010 23:57
Nie kupuj kosmetyków testowanych na zwierzętach! |
|
|
|
osa |
Dodany dnia 03-09-2010 02:18
|
Początkujący użytkownik

|
 |
|
|
|
Ja |
Dodany dnia 03-09-2010 14:10
|
Nowicjusz

Data rejestracji: 03.09.10
|
Witam wszystkich 
Sledze sprawe Iwony prawie pod samego poczatku i bylam na kazdym forum, ale tylko jako gosc. Mieszkam w UK i tutaj porozwieszalam plakaty i staralam sie naglosnic sprawe.
Chcialabym pomoc innym zaginionym, mam nadzieje ze przyda Wam sie pomoc z poza kraju.
Jesli chodzi o Iwone to przeszlo mi przez mysl ze moze jednak chodzi tu o okup..
Przez caly czas nie wierzylam w to ale dzisiaj pomyslalam ze moze porywacz zazadal wyciszenia sprawy w mediach, okupu i stad taka cisza i nabranie wody w usta policji i Rutkowskiego..
Pozdrawiam wszystkich i dzieki za zalozenie tego forum
Aga
Edytowane przez Ja dnia 03-09-2010 14:11 |
|
|
|
Polka |
Dodany dnia 03-09-2010 16:09
|

Początkujący użytkownik

|
Ja napisał(a):
Witam wszystkich 
Sledze sprawe Iwony prawie pod samego poczatku i bylam na kazdym forum, ale tylko jako gosc. Mieszkam w UK i tutaj porozwieszalam plakaty i staralam sie naglosnic sprawe.
Chcialabym pomoc innym zaginionym, mam nadzieje ze przyda Wam sie pomoc z poza kraju.
Jesli chodzi o Iwone to przeszlo mi przez mysl ze moze jednak chodzi tu o okup..
Przez caly czas nie wierzylam w to ale dzisiaj pomyslalam ze moze porywacz zazadal wyciszenia sprawy w mediach, okupu i stad taka cisza i nabranie wody w usta policji i Rutkowskiego..
Pozdrawiam wszystkich i dzieki za zalozenie tego forum
Aga
Witam Ciebie miło. Twoja teoria jest możliwa, owszem, tylko jedno nie zgadza się: czas. Sprawy z okupem nie trwają tak długo...
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker |
|
|
|
sierra |
Dodany dnia 03-09-2010 21:52
|

Nowicjusz

Data rejestracji: 03.09.10
|
wydaje mi się że nic nie powiedzą nawet jeśli coś mają, |
|
|
|
Polka |
Dodany dnia 04-09-2010 00:13
|

Początkujący użytkownik

|
Amber napisał(a):
Polka napisał(a):
Witam Ciebie miło. Twoja teoria jest możliwa, owszem, tylko jedno nie zgadza się: czas. Sprawy z okupem nie trwają tak długo...
U Olewnika trwała 2 lata
Aczkolwiek myślę że w przypadku Iwony porwanie dla okupu jest mało prawdopodobne.
O, i właśnie bardziej to miałam na myśli 
Skłaniam się także ku temu, co napisała sierra...
Joe Cocker |
|
|
|
ska2001 |
Dodany dnia 04-09-2010 16:44
|

Użytkownik

Data rejestracji: 02.09.10
|
no juz chyba nie aktualne |
|
|
|
martolina |
Dodany dnia 06-09-2010 10:48
|

Użytkownik

|
Moka napisał(a):
Coś jednak zaczyna się dziać, o ile jest to prawdziwa informacja.
http://www.fakt.p...ml[/quote]
Moka spójrz na datę artykułu. Stary jak świat i nieprawdziwy niestety.
"Już wtedy zdałem sobie sprawę, że szukanie jest moim znakiem, emblematem łażących po nocy bez określonego celu, racją bytu tych, którzy niszczą kompasy." J. Cortazar 'Gra w klasy' |
|
|
|
martolina |
Dodany dnia 06-09-2010 11:11
|

Użytkownik

|
Moka napisał(a):
Przepraszam, mój błąd, zobaczyłam 3.09 a nie 3.08. Czyli dalej nic...
Niestety nic. Pozdrawiam.
"Już wtedy zdałem sobie sprawę, że szukanie jest moim znakiem, emblematem łażących po nocy bez określonego celu, racją bytu tych, którzy niszczą kompasy." J. Cortazar 'Gra w klasy' |
|
|
|
Janesta |
Dodany dnia 06-09-2010 16:20
|

Nowicjusz

Data rejestracji: 05.09.10
|
aequam memento rebus in arduis servare mentem ----i w nieszczęściu zachowuj spokój umysłu. Horacy. |
|
|
|
Iwona |
Dodany dnia 06-09-2010 22:20
|

Początkujący użytkownik

|
AnnaMaria napisał(a):
http://www.fakt.p...576,1.html
Poszukiwania Iwony Wieczorek wciąż nie przynoszą rezultatu. Teraz okazuje się, że być może nie uda się odczytać nagrań z monitoringu kamer, które mogły zarejestrować Iwonę tuż przed zaginięciem.
tego mozna sie bylo spodziewac;( |
|
|
|
Polka |
Dodany dnia 07-09-2010 11:45
|

Początkujący użytkownik

|
- Dopiero po kilku dniach policja ujawniła nagranie z wyjścia z plaży nr 63 w Jelitkowie. Gdyby przejrzeli monitoringi następnego dnia po zaginięciu, wszystko mogłoby wyglądać inaczej! (...) Teraz policja robi wiele, ale zmarnowali najważniejszy czas - mówi rozgoryczona matka Iwony.
http://www.to.com...T/98058170
Edytowane przez elin dnia 17-07-2020 19:22
Joe Cocker |
|
|
|
Gaja |
Dodany dnia 07-09-2010 14:38
|

Początkujący użytkownik

|
Niestety nic nowego.
P.S. Mieszkam w obrębie tego samego powiatu od zawsze i nie czuję się pewnie ani wieczorami ani ciemnym świtem...
Na wzgórzu ze słów usypanym
Nadziei i wiary, pociechy i pięknych prawd
Tak stoję i czekam na świt |
|
|
|
kasiulka |
Dodany dnia 07-09-2010 22:07
|
Początkujący użytkownik

|
No właśnie sprawa cicha-głucha,niezrozumiała.Dla mnie jest dziwne,że i policja tak póżno zadziałała,że mama zgłaszając nie postawiła na swoim i że w ogóle zgłosiła pózniej.Dla mnie ta cała historia Iwony jest dziwna...Może stała się jej krzywda, tak zwana zbrodnia doskonała że nie ma żadnego śladu,może naprawdę ktoś ją wywiózł i teraz biedna cierpiąc zarabia kasę dla gacha...może rzeczywiście sama chciała i poszła w świat...nie można zakładać że mama znała ja najlepiej,każde dziecko ma swoje tajemnice(a szczególnie w tym wieku) i może ona też je miała a nie miała mówić....nie wiem ta sprawa jest bardzo zgadkowa...z resztą jak każda sprawa nie wyjaśniona na naszym forum....milion odpowiedzi,która jest prawdziwa???? |
|
|
|
marta wawa |
Dodany dnia 07-09-2010 22:42
|

Główny administrator

|
tez mnie to dziwi,bardzo.... |
|
|
|
Gaja |
Dodany dnia 08-09-2010 13:19
|

Początkujący użytkownik

|
Co do Iwony to bez obraz, ale dziewczyna wykazała sie brawurą, idąc sama o 4 nad ranem tyle kilometrów. Nie wsiadłaby komuś obcemu do auta? A matka myśli, że ktoś z zamiarem zrobienia jej krzywdy pytałby o to czy wsiądzie? Wątpie. To całe wyjście z imprezy było maksymalnie nie przemyślane, więc gdzie tu mowa o rozsądku? Mogła pójśćna taksówkę, skoro sie jużpokłóciła ze znajomymi albo zadzwonić po kogoś, żeby po nią przyjechał. No, ale teraz to można gdybać.
p.s. pierwsze słyszę, że iwona ma siostre? może młodszą i dlatego matka zajmuje się sprawą?
|
|
|
aga_0145 |
Dodany dnia 08-09-2010 13:32
|

Weteran

|
Ogólnie rzecz biorąc ja już przez to wszystko boję się nosa wysadzić z domu sama jak jest ciemno
"Psy szczekają, karawana jedzie dalej" |
|
|
|
Gaja |
Dodany dnia 08-09-2010 13:48
|

Początkujący użytkownik

|
Mój Boże chyba żartujesz. Myślisz, że jak zaatakuje cie seryjny morderca\psychopatyczny gwałciciel to będziesz miała szansę krzyknąc mu jeszcze: MAM PRAWO CHODZIC W NOCY PIJANA Z IMPREZY SAMA I NIC CI DO TEGO? Otóż takich ludzi nie interesuje prawo moja droga;]Pełno ludzi? NA tym najważniejszym końcowym odcinku była ona, 2 złomiarzy i pan z ręcznikiem. Faktycznie, same powody aby czuć się bezpiecznie. I byłam na imprezie, zapewniam cie, byłam na imprezach do rana, byłam na imprezach pijana, pokłócona a mimo to nie wyszłam nigdy sama. I owszem ma to znaczenia a to takie- żeby przestrzec inne lekkomślne dziewczyny przed tego typu wyjściami;] Państwo prawa to pominę wymownym milczeniem...
|
|